Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Υπάρχει και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ... Βαχλιώτικη επιλογή!Μετά την παρουσίαση από το βήμα αυτό, των υποψηφίων συμπατριωτών μας για το Ευρωκοινοβούλιο και τον Δήμο Γορτυνίας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στον εξαίρετο επιστήμονα της Βάχλιας και φίλο, Χρήστο Χρυσανθόπουλο, ο οποίος στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με το ανεξάρτητο αντικαπιταλιστικό αγωνιστικό σχήμα "Ανταρσία στο Μωρία-Συμπόρευση για την Ανατροπή".


Ο Χρήστος Χρυσανθόπουλος είναι ιστορικός, υποψήφιος διδάκτορας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών (Τμήμα Νεοελληνικών Ερευνών) του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1987 και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Βάχλια Γορτυνίας. Σπούδασε Ιστορία στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές, στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία, στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, του Παντείου Πανεπιστημίου και (M.Ed.) Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Έχει συνεργαστεί με Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους-Αρχεία Νομού Αρκαδίας, τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, το Δήμο Γορτυνίας και Τρίπολης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και Πελοποννήσου.
Παράλληλα με τις επιστημονικές του δραστηριότητες ασχολείται ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα και τις οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον κοινωνικό αποκλεισμό και το αντιφασιστικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου