Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Υποψήφιοι για την Ευρωβουλή και το Δήμο Γορτυνίας


Στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου 2014, μεταξύ των υποψηφίων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  και το Δήμο Γορτυνίας, συγκαταλέγονται και οι παρακάτω συμπατριώτες μας:


Υποψήφια Ευρωβουλευτής με την "Ελιά" είναι η Βασιλική Σουλαδάκη κόρη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σουλαδάκη, με καταγωγή το Βραχάσι Λασιθίου και της Αλεξάνδρας Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη από την Βάχλια Αρκαδίας.

Η Βασιλική Σουλαδάκη, είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διεθνολόγος και υποψήφια διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.





Για το αξίωμα του πρώτου πολίτη του Δήμου Γορτυνίας, έχουμε δύο οι υποψηφιότητες Βαχλαίων:


Του νυν Δημάρχου Γιάννη Γιαννόπουλου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Διπλωματούχου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο οποίος είναι γιος του αείμνηστου συμπατριώτη μας  Σπύρου Γιαννόπουλου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (Υποδιοικητή του ΙΚΑ και Διοικητή του ΟΓΑ). 

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος, διεκδικεί εκ νέου τον Δήμο Γορτυνίας με το συνδυασμό «ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».








Η άλλη υποψηφιότητα είναι του Ανδρέα Χρόνη Κολοβού, οδοντίατρου, (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ο οποίος είχε υπηρετήσει με επιτυχία στο παρελθόν το χωριό μας από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας για 2 τετραετίες. 

Επίσης είχε διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ στην Αρκαδία και ήταν 2 φορές υποψήφιος βουλευτής με τον (ενιαίο) Συνασπισμό της Αριστεράς.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «ΓορτυνΙα ΝΕα ΕποχΗ», της οποίας τέθηκε επικεφαλής τον Φεβρουάριο του 2014.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, μετά και τη συνεργασία με την παράταξη «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» (με αρχηγό το Γιάννη  Μουρούτσο) καθώς και με άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη, ο Ανδρέας Κολοβός ηγείται της νέας ενιαίας δημοτικής κίνησης «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»


Εύχομαι καλή επιτυχία και, από τη θέση που ο Λαός θα τους δώσει, να πράξουν το καλύτερο για τη Χώρα και τη Γορτυνία!


*(Οι φωτογραφίες προέρχονται από τις σελίδες των υποψηφίων στο facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου